I trygge hender med norsk guide
Tlf. 52704705
Toscana

Eventyrlig!

Toscana

Eventyrlig!

Toscana

Eventyrlig!

Ring oss gjerne på tlf. 52704705

Ring oss gjerne på tlf. 52704705

Book i dag!

Velg dato for å se pris
Venteliste26/07/23 - 31/07/23fra 19990,-

Pris pr person i delt dobbeltrom

X

Toscana_bocelli - avreise 26/07/23
Fra 19990,-
Venteliste

Avreise fra – trykk for flere:
Retur til (hjemkomsttid):
Hovedreisende
Medreisende
Medreisende 1
Medreisende 2
Medreisende 3

Utflukter :

Denne turen har frivillige utflukter. Komplett utfluktsprogram og detaljerte priser sendes når turen er bekreftet med depositum. Pakkepris for alle utfluktene er 3280,-. Du kan bestille hele utfluktspakken allerede nå. Faktura sendes senere med forfall kort tid før avreise. Utfluktsbestillingen kan endres fram til avreise.

Betingelser for turen:

Du vil motta bekreftelse av din plassreservasjon snarest, dog senest 2 uker etter bestilling. Din reservasjon er bindende. Depositum kr 2000,- betales av alle reisende ved bekreftelse av turen. Depositum 2. kr 3000,- . betales 3 mnd før avreise. Restregning skal betales senest 6 uker før avreise (innbetalt depositum blir fratrukket på restregningen). Komplette vilkår finner du på:
reise.nyttig.no/vilkaar

Reiser alene/
ønsker enkeltrom?


Dele rom

Du kan dele rom med en du kjenner på en annen booking enn deg, eller med en ukjent av samme kjønn så langt dette er mulig. To på samme booking blir automatisk satt på samme rom om enkeltrom ikke er valgt. NB! Skal du dele rom med en du kjenner på en annen booking må du ta kontakt med navn.

Tlf. 52704705

Boss


Andrea Bocelli

Opplev Andrea Bocelli i vakre Toscana


Boss

Toscana

Bli med oss til Toscana, og opplev den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen fødeby Lajatico. Utendørs i «Teatro del Silenzio» vil hans utrolige sangstemme trollbinde deg! Man trenger ikke å være operaentusiast eller forstå italiensk for å kose seg på denne unike årlige forestillingen. I tillegg besøker vi sjarmerende byer, og hygger oss med god mat og vin!

Boss


«Dere evner å skape en familie av ukjente på en ukestur. Det er så fantastisk. Og alle severdighetene hadde tatt meg år å finne ut av selv. Trygt og godt.»

Vennlig hilsen Bjørg fra Oslo.

«Dere har virkelig hatt et flott opplegg på alle turene vi har vært med på og vi har truffet masse hyggelige folk på alle turene.»

Hilsen Karin og Kjell fra Hammerfest.

«Vi vil få takke for en super fin tur til Toscana. Super guiding av Ellen. Hun er så kunnskapsrik, vennlig, strukturert og har god humor.»

Mvh Svein og Gullborg S. fra Tranby.

«Jeg var med på turen til Toscana i 2019. Det var en fantastisk tur med mye bra innhold.»
Hilsen Mona fra Storebø
Boss

Høydepunkter


• Hør Andrea Bocellis fantastiske stemme under åpen himmel

• Smak deilige viner på vingård i Chianti

• Nyt bølgende toskanske åser

• Renessansebyen Firenzes vakre piazzaer

• Bli sjarmert av elegante Lucca

• Kos deg med god mat og hyggelig selskap

• Oppdag nydelige Cinque Terre

• Dager med «la bella vita» i Toscana• Hør Andrea Bocellis fantastiske stemme under åpen himmel

• Smak deilige viner på vingård i Chianti

• Nyt bølgende toskanske åser

• Renessansebyen Firenzes vakre piazzaer

• Bli sjarmert av elegante Lucca

• Kos deg med god mat og hyggelig selskap

• Oppdag nydelige Cinque Terre

• Dager med «la bella vita» i Toscana


Boss

Dette er inkludert


• Flyreise tur/retur

• Komfortabel turbuss

• Transport til og fra hotell/flyplass i Toscana

• Fem netter på hotell m/frokost

• Konsert med Andrea Bocelli

• To innholdsrike utflukter

• To lunsjer og tre middager

• Våre dyktige Nyttig-guider

• Alle skatter og avgifter


• Flyreise tur/retur

• Komfortabel turbuss

• Transport til og fra hotell/flyplass i Toscana

• Fem netter på hotell m/frokost

• Konsert med Andrea Bocelli

• To innholdsrike utflukter

• To lunsjer og tre middager

• Våre dyktige Nyttig-guider

• Alle skatter og avgifter

PROGRAM

gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
Firenze

Flyreisen tar oss direkte fra Oslo til Firenze. Etter ankomst Italia drar vi inn til sentrum av Firenze for en smakfull lunsj og en liten byvandring før vi kjører til hotellet vårt i trivelige Montecatini Terme. Firenze var en periode den mektigste byen i Toscana. Byens rikdom førte til at mange kunstnere og intellektuelle samlet seg her under renessansen. Kjente kunstnere som Michelangelo, Botticelli og Donatello satte sitt preg på omgivelsene. Du får se en av Europas største katedraler, Santa Maria del Fiore, også kjent som «Il Duomo». Byens høyeste bygning er et vakkert og imponerende syn, rikt dekorert i flerfarget marmor. Et besøk i Firenze er ikke komplett uten å utforske en av de mange gatebodene der utvalget i italiensk skinn og lær er enormt.

Denne utflukten er inkludert i grunnpakken. Måltider inkludert lunsj og middag

gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
Konsert med Andrea Bocelli i Lajatico

I dag har du første del av dagen til egen disposisjon før vi spiser middag sammen og drar på konsert. Andrea Bocelli ble født i den toskanske lille byen Lajatico i 1958. Han utdannet seg til jurist, men han valgte snart å satse på musikken i stedet for jussen. På grunn av grønn stær mistet han gradvis synet og ble helt blind allerede som 12-åring. I dag er han en av de få klassiske sangerne som også er blind, og han har solgt over 70 millioner album på verdensbasis. Vi har æren av å oppleve ham på hjemmebane, og skal nyte vakker sang på utendørsarenaen «Teatro del Silenzio». Denne konserten gjennomføres kun én gang i året – en opplevelse for livet!

Denne utflukten er inkludert i grunnpakken. Måltider inkludert: middag

Bocelli
Vil du oppgradere?

Har du lyst til å komme litt nærmere Andrea Bocelli? Billetter i kategori «Poltroncina» (rosa felt på bildet) er inkl. i pakkeprisen. Nå har vi også fått tilgang til noen billetter i kategori «Poltronissima» (oransje felt på bildet).
Vi garanterer plass innenfor den enkelte kategori, ikke nøyaktig seteplassering/setenr. Generelt sett er det ikke lov med store vesker på konserter. Har man rullestol, rullator eller krykker er det viktig å opplyse om dette på forhånd. Guiden vil gi deg mer informasjon på destinasjonen.

Bocelli_toscana
Bocelli_toscana
Bocelli_toscana
Bocelli_toscana
Lucca

Etter konserten kommer vi sent tilbake til hotellet, og morgenen i dag blir avslappende og rolig. Når det nærmer seg lunsj, drar vi til en av våre favorittbyer i Toscana for en deilig ettermiddag. Lucca er en fredelig by som i flere århundrer har vært kjent for sin silkeproduksjon og særdeles gode olivenolje. Byens store sønn er komponisten Giacomo Puccini. Lucca er omkranset av en intakt bymur som ble omgjort til park på 1800-tallet. Innenfor bymurene møter vi en bortimot bilfri verden, der gatene er fylt av små forretninger og antikkmarkeder. Du får også se restene av et amfiteater som i dag fremstår som en oval piazza omgitt av leiligheter bygd på de gamle tribunene. Plassen huser flere karakteristiske forretninger der man kan få kjøpt gamle kuriosa samt lokalproduserte varer.

Denne utflukten er inkludert i grunnpakken. Måltider inkludert lunsj og middag

gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
Vintur i Chianti

Vi drar på oppdagelsesferd gjennom de toskanske åssidene, kjent for de mange druerankene og produksjonen av berømte viner som Chianti og Vino Nobile. På folkemunne har området fått tilnavnet Chiantiland, kjent allerede i middelalderen som et vinproduserende område. Den korte og tykke lille flasken innpakket i en stråkurv brukes sjelden nå til dags, men vinen er minst like god som før. Vi besøker en tradisjonell toskansk vingård hvor vi smaker på både viner og lekre toskanske matretter.

Måltider inkludert: lunsj og middag

gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
gardasjoen
Cinque Terre

Cinque Terre er fem små fiskerlandsbyer som ligger tett i tett på Ligurias kyst; Riomaggiore, Vernazza, Corniglia, Manarola og Monterosso di Mare. Vi tar toget sammen fra La Spezia til Monterosso di Mare, den nordligste av de fem byene. Her blir det tid til å rusle på egen hånd før vi tar båt til skjønne og fargerike Vernazza. Her spiser man lunsj på egen hånd, det finnes mange små og koselige spisesteder med flott utsikt over havet i denne lille byen. Ferden går så videre atter en gang med båt til Portovenere. Vi passerer hele denne herlige kyststrekningen i båt, noe som gjerne er den beste måten å oppleve Cinque Terre på. Fritid i Portovenere før båten tar oss tilbake til La Spezia hvor vi finner igjen bussen vår og reiser rett til deilig middag på en agriturismo.

Måltider inkludert i utflukten: middag

En viktig grunn til at våre turer har blitt så populære er utvilsomt Nyttig-guiden. Alle våre turer er ledet av våre egne, norsktalende guider. De vil ta imot deg på oppmøtestedet, og lede utfluktene. Der det trengs har de audiosystemer (øretelefon og mottaker) slik at du enkelt og tydelig hører hva guiden forteller under omvisninger og guidede byturer.

Alle Nyttig-guider har førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og er i tillegg utstyrte med hjertestartere. Før du reiser og under oppholdet vil du bli oppdatert om hva som skjer gjennom hyggelige tekstmeldinger fra guiden din. Skulle det være et nødstilfelle, har du alltid guidens nødnummer for hånden.

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705 (mandag–fredag, 8–18) eller send e-post nytt@nyttig.no Vi tar forbehold om endringer/forbedringer av programmet. Våre reisevilkår finner du her.

Valuta:
Euro

Tidsforskjell:
ingen tidsforskjell


GRAND HOTEL PLAZA & LOCANDA MAGGIORE
Montecatini Terme
Piazza del Popolo, 7,
51016 Montecatini Terme PT
Italia
GRAND HOTEL PLAZA & LOCANDA MAGGIORE

*Endringer kan forekomme

KART

reisenyttig

Følg oss!

Laget av Nyttig.no

Til toppen