Denne gangen gikk turen til Hellas og jeg må si meg storfornøyd igjen. Som vanlig på deres turer hadde vi en flott, og dyktig guide og det som er fint med turene deres er at jeg som reiser alene alltid treffer noen likesinnede medreisende.
Hilsen Per fra Stord

Vi takker for en fantastisk tur med dere til Canada. Vi storkoste oss fra første til siste dag. Vi ble også kjent med forskjellige mennesker som vi har delt bilder med. Vi må også takke guidene for de kunne sitt fag. Ja, vi kommer til å reise med dere flere ganger!
Hilsen Mette fra Oslo

Tusen takk for turen til Marokko. Det var en uke full av flotte opplevelser i et eksotisk land! Jeg har vært på flere turer med dere, og denne blir neppe den siste! Har fått minner for livet og gode kunnskaper om landene jeg har besøkt.
Vennlig hilsen Else G fra Høyanger

Tusen takk for en uforglemmelig tur til Hellas som vil varme lenge i form av gode opplevelser og minner! Guiden gjorde en storslagen jobb. Dere har et konsept der alle kan føle seg inkludert og ivaretatt. Jeg håper dere fortsetter å ha Hellas som reisemål. Jeg unner absolutt flere å få en slik opplevelse!
Takknemlig hilsen fra Kjersti fra Vinterbro

Er nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur til Skottland. Dette var vår åttende tur og alle har vært fine, takket være de flinke guidene dere har. Skottlandsguiden var fantastisk, for en kunnskap den jenta har. I tillegg var hun både søt, hjelpsom og hyggelig. Takk for turen!
Hilsen Jorunn og Tor fra Horten

Dette var tur nummer åtte jeg hadde med Nytt & Nyttig. Alle har vært innholdsrike og fremkaller stadige positive minner. Jeg har fortsatt jevnlig kontakt med andre fra flere av turene, selv fra den første til Paris i 2004.
Hilsen Leif fra Oslo

Hei, har nettopp kommet hjem fra en alle tiders tur i Nederland. Guiden var helt eksepsjonell. Kunnskapsrik, omsorgsfull og tjenesteytende.
Hilsen Signe Anna fra Kvinesdal

Jeg vil takke for en fantastisk tur til Nord-Italia og Gardasjøen. For meg var dette en drøm som nå gikk i oppfyllelse. Vi hadde en utrolig dyktig guide som fortalte historien om alle stedene vi besøkte. Hele turen og oppholdet var veldig godt organisert, så dette ble en opplevelsesrik uke.
Hilsen Liv Vigdis fra Bergen

Vi er nå kommet hjem fra Krakow. Det var en fantastisk tur med en veldig god guide. Vi følte oss veldig godt behandlet og ivaretatt. Vi har fått mange gode minner med oss fra denne turen og er allerede i gang med å velge og planlegge en ny tur med Nyttig.
Med vennlig hilsen May-Elin fra Stavanger

Takk for en uforglemleg tur til Kina. Det blir et minne for livet. Allt gekk som smurt takk til vår flinke guide. Vi hadde og flotte medreisende. En utruleg opplevelse, så tusen takk.
Helsing Clara S. fra Husøysund

Etter mine tidligere (14) turer har jeg aldri gitt noen tilbakemelding, men tenkte at jeg kunne antyde følgende når jeg likevel skriver: Alle reiseledere jeg har møtt har hatt en entusiasme og fortellerglede jeg aldri har opplevd i andre selskaper. Reiselederne til Nytt & Nyttig forteller historier med glød og innlevelse! I tillegg har dere noen veldig artige utflukter.
Mvh Knut K fra Hønefoss

Takk for fint opplegg - en hel uke på Island ga mersmak. Vi hadde en god og inspirerende reiseleder. Dette var første Nytt & Nyttig turen for oss, men forhåpentligvis ikke den siste. Traff jo også mange nye hyggelige turvenner.
Hilsen Kari og Jan fra Telemark

Takk for en flott tur med mange opplevelser, flott natur, flink guide og mange hyggelige reisevenner! Det var vår 3. Nytt & Nyttig-tur, og vi blir like imponerte hver gang!
Hilsen Gunnfrid og Oddgeir fra Kolgrov

Hvem er vi?

Nytt & Nyttig er et familiedrevet firma fra Haugesund. Vi har over 15 års erfaring med å legge opp innholdsrike gruppeturer for deg som vil utforske verden i trygge hender med norsk guide. Vi er kjempestolte av Nyttig-guidene våre! De er kunnskapsrike, dyktige og serviceinnstilte. Vi får ofte brev og mail fra gjestene våre som takker for flotte opplevelser og minner for livet. Vi på kontoret, og guidene ute på destinasjonene, er som en eneste stor familie. Vi setter alle din opplevelse i sentrum og gir deg personlig kundeservice både før, under og etter reisen. Vi er ikke større enn at du kommer til å snakke med de samme menneskene på kontoret når du ringer inn for å booke en reise, eller for å stille et spørsmål. Det er også stor sannsynlighet for å møte igjen den samme guiden mange, mange ganger.

Reis i trygge hender med norsk guideHør intervju fra reiselivsmessenHvordan startet eventyret?

Det var en gang i 2001 at mange reiselystne Nytt & Nyttig-kunder ble med på tur til Frankrikes fantastiske hovedstad Paris. Etter at de første gruppene kom hjem fra tur fikk kontoret en flom av postkort som etterspurte tur til vakre Nord-Italia. Da, som nå, lyttet vi til gjestene våre og satte opp turer dit. Det ble også en stor suksess. Siden den gang har vi hatt med hundretusener av gjester på tur til rundt 50 forskjellige reisemål i Europa, Asia, Nord-Afrika og Nord-Amerika. Våre reisende forteller oss at vi har utrolig flotte reiser med hyggelige medreisende, trygge rammer og fantastiske guider. Du reiser i trygge hender med Nyttig-guiden.